Deelname aan OrthoXpert Ketenzorg project in samenwerking met de afdeling Orthopedie ISALA.

OrthoXpert Ketenzorg in samenwerking met de afdeling Orthopedie ISALA

Fysiotherapiepraktijk Heino  maakt als PlusPraktijk deel uit van het Orthoxpert Ketenzorg project in samenwerking met de afdeling Orthopedie ISALA.
De afdeling Orthopedie werkt samen met Pluspraktijken onder de naam OrthoXpert. Voor patiënten betekent dit behandeling op maat en sneller herstel. In totaal zijn er nu twintig pluspraktijken die onder de naam OrthoXpert samenwerken met Isala. Hiermee is het ook gelijk de grootste in zijn soort van ketenzorg in Nederland geworden.

Christel de Vries tekent de overeenkomst met dr. Janus, orthopeed Isala

OrthoXpert is ketenzorg op het gebied van orthopedische zorg. In dit verband werken de afdeling Orthopedie van Isala en FysioPluspraktijken nauw met elkaar samen, waardoor uitgebreidere en beter op elkaar afgestemde zorg ontstaat. Dit leidt tot optimale behandelresultaten en sneller herstel van de patiënten. De verschillende zorgverleners van OrthoXpert delen bovendien gegevens met elkaar. Door de uitbreiding worden ook meer analysemogelijkheden gecreëerd. De uitkomsten hiervan dragen weer bij aan de verbetering van de orthopedische zorg in de totale keten.
De deelnemende Pluspraktijken zijn gespecialiseerd en hebben ruime ervaring in het aanbieden van behandelplannen op maat, passend bij de zorgvraag en mogelijkheden van de patiënt.

 

Meer informatie: www.isala.nl/orthopedie

Nieuws

HCA certificering

HCA certificering