Fysiopoint Heino overgenomen door Fysiotherapiepraktijk Heino.

Tatjana Schmitt is allround fysiotherapeut en handtherapeut. Als één van de weinige fysiotherapeuten in de regio, is ze expert in het behandelen van arm, pols, hand en vinger. Tatjana is gestopt met Fysiopoint Heino, haar behandelingen gaan gewoon door.

Na 1 maart 2021 behandelingen op andere locatie
Per 1 maart is haar praktijk Fysiopoint Heino overgenomen door Fysiotherapiepraktijk Heino aan Oosteinde 5 (Canadastraat). Op deze locatie heeft Tatjana haar behandelingen voortgezet en kunt u bij haar terecht voor advies, voorlichting en behandeling van al uw hand- en armklachten.

Focussen op de patiëntenzorg
Het verlenen van goede zorg is het liefste wat Tatjana doet. Haar passie ligt in het aanbieden van tijd, persoonlijke aandacht en continuïteit aan patiënten. Om deze reden heeft ze haar praktijk overgedragen. Tatjana wil zich focussen op haar eigenlijke beroep, zonder tijd te verliezen aan alle administratieve rompslomp. Ze heeft in Fysiotherapiepraktijk Heino een goede partner gevonden om haar patiënten te kunnen blijven behandelen. Tatjana verheugt zich op de prettige samenwerking met haar nieuwe collega’s, een team van ervaren fysiotherapeuten met verschillende specialisaties en aanvullende expertises om maatwerk te kunnen blijven leveren.

Tatjana Schmitt, specialist in handtherapie
• gespecialiseerd in behandeling van arm, pols, hand en vinger.
• de (persoonlijke) anatomie van de hand staat centraal.
• altijd in nauwe samenwerking met huisarts en medisch specialist.
• u kunt bij haar terecht voor advies, voorlichting en behandeling.

Heeft u klachten aan arm, hand, pols of vinger? Maak
een afspraak bij Tatjana Schmitt. Handig, zo’n specialist in de buurt!